Andenpladser til ANNABODA og HARMONIA

De to toårige danske hopper klarede sig bedst af de mange danske heste, som deltog i søndagens storløb på Täby. ANNABODA havde et langt fra problemfrit løb i Vinterfavoriternas Pris, men Oliver Wilson fik alligevel manøvreret ANNABODA frem indvendigt ved rails til en andenplads. Norske DIAMANT (Jan-Erik Neuroth) var dog i særklasse og vandt sikkert sin fjerde sejr i træk. Hesten er efter Khalid Abdullahs avlshingst ZAMINDAR og har bl.a. det tyske derby som en af sine hovedopgaver i 2013.

Annaboda med Oliver Wilson

 
I Breeders’ Trophy Juvenile ydede HARMONIA en flot præstation dygtigt redet af Oliver Wilson og blev en sikker nr. to til løbets storfavorit QUITE A MISSION (Per-Anders Gråberg). QUITE A MISSION er lillebror til derbyvinderne MISSION POSSIBLE og THEATRICAL AWARD og trænes i Norge af Niels Petersen. Hesten er efter EISHIN DUNKIRK, som har haft en særdeles god sæson med sine afkom. Blandt de øvrige danske deltagere i løbet klarede EXQUEST sig bedst og fik en femteplads.
Svenskt St. Leger blev vundet af svenske ZEN ZANZAID ZAID (Jacob Johansen) foran EL GRAN MAGO, medens LOYAL blev flyttet op på tredjepladsen, da JIMMY MACK blev deklasseret p.g.a. trængning. ZEN ZANZAID ZAID har tidligere på sæsonen løbet tredje i Dansk Derby og fjerde i Svenskt Derby og er efter DUBAI DESTINATION og LA PETITE CHINOISE, som i 2004 vandt Dansk Oaks. 
Den 15. oktober
Peter Knudsen

Nyeste nyheder