Atter løb i Danmark

Hestevæddeløbssporten genoptager afviklingen af løb med opstart mandag den 20. april.

Når afviklingen af hestevæddeløb genoptages fra og med mandag den 20. april, bliver det under fuld hensyntagen til myndighedernes påbud og anbefalinger vedrørende erhvervsmæssig virksomhedsdrift.

Alle heste, uanset hvilken træner kategori licens de er registreret under, kan deltage, mens selve løbene afvikles udelukkende med deltagelse af professionelle kuske/ryttere, uden tilskuere og under et omfattende sikkerhedsreglement, der sikrer et forsvarligt arbejdsmiljø og minimerer risikoen for smitteudbredelse blandt ansatte og aktive udøvere. At amatørkuske og -ryttere ikke kan deltage skyldes myndighedernes anbefaling af, at al sports- og fritidsaktivitet indstilles indtil den 10. maj indtil videre.

Hestevæddeløbssektoren har fulgt corona-udviklingen tæt og igennem hele forløbet efterlevet relevante myndigheders påbud og anbefalinger. Ud fra et forsigtighedsprincip har løbsafvikling været indstillet siden den 9. marts, mens man sideløbende har undersøgt og vurderet mulighederne for forsvarligt at afvikle løb uden tilskuere under overholdelse af myndighedernes regler og anbefalinger omkring erhvervsmæssig virksomhedsdrift

Med det udfærdigede setup tager trav- og galopsporten ansvar for at arrangere løb indenfor de af myndighederne anbefalede rammer.

Første løbsdag i Aalborg

Racing Arena Aalborg bliver mandag den 20. april værter for de første væddeløb i Danmark efter corona-pausen. Propositionerne offentliggøres tirsdag d. 14. april og der er startmelding onsdag d. 15. april.

Information om kommende løbsdage udmeldes snarest muligt på de respektive forbunds hjemmesider, danskgalop.dk, trav.dk samt danskhv.dk.

Nyeste nyheder