Flotte felter på Fyensløbsdagen

Fyens Væddeløbsbane har samlet 67 heste til lørdagens flotte syvløbsprogram med det traditionsrige Stark Fyensløbet og Produce Stakes som hovedbegivenheder. I Fyensløbet skal sidste års vinder ALNITAK bl.a. møde vinderen fra 2010 DAN TUCKET. ALNITAK er efterhånden blevet 11 år og med et handicaptal på 86 bærer hesten løbets topvægt. Den gamle hest viser fortsat god form, når den matches mod de allerbedste i Skandinavien. For en måned siden var ALNIKTAK således syvende i Scandinavian Open Championship (Gr.3) men dog ikke slået med mere end 8 otte længder af i uovervindelige BANK OF BURDEN.
 
En anden spændende deltager i Fyensløbet er FINN IND AGAIN, der senest var tredje i Skandinavisk Grand Prix slået med kun 3 ½ længde af PEAS AND CARROTS.
 
Produce Stakes har i de senere år haft få startende heste, fordi løbet i sæsonplanen lå tæt på andre storløb for de toårige heste. Men i år har løbet fået en langt bedre, 14 dage efter Auktionsløbet og 14 dage før kriteriet, og det har betydet, at 11 er klar i startboksen i morgen inkl. den lokaltrænede og ubesejrede HIGH HEELED HONEY, der var en overbevisende vinder på Klampenborg.
 

Sidste års vinder Alnitak

Den 14. september 2012
Peter Knudsen

Nyeste nyheder