Info til gæster på åringsauktionen den 11. september

Grundet Corona-situationen vil arrangementet foregå lidt anderledes end normalt. Vi følger naturligvis myndighedernes direktiver og beder alle gæster om at hjælpe til med det.

Auktionsområdet vil efter forsamlingsdirektivet være opdelt i to hovedområder:

1. Auktionshallen

2. Staldområdet (fortrinsvis for aktive)

Man skal være akkrediteret på forhånd for at få adgang til de to områder. Akkreditering til auktionshallen skal ske til Nick Elsas, nicg.elsass@gmail.com, tlf. 40 56 88 33.

Akkreditering til staldområdet skal ske til Peter Knudsen, pk@danskgalop.dk, eller til Cira Amelung, cira@danskhv.dk, tlf. 88 81 12 18.

De, som akkrediteres til auktionshallen, vil når auktionen er i gang, få adgang til at besigtige åringerne i pre-ringen, inden åringerne skal i ringen.

Forbesigtigelse:

Vil foregå torsdag den 10. september om eftermiddagen og aftenen, samt fredag formiddag den 11. september indtil kl. 12.30. Akkreditering til at besigtige åringer om torsdagen er ikke nødvendigt.

Akkreditering til besigtigelse af åringerne fredag formiddag er nødvendig og skal meldes senest onsdag den 9. september.

Husk i øvrigt de generelle anbefalinger:

-Hold afstand

-Brug håndsprit

-Håndtryk – nej tak

-Host i ærmet

-Hegn og afmærkningers skal respekteres

Streaming:

Auktionen kan som tidligere år følges på nettet, og hvis man ønsker at byde hjemmefra, opfordres man til at træffe aftale med sin træner eller anden person, som er i auktionshallen. Alternativt kan man via telefon få Dansk Galops personale til at byde for sig. Hvis man er interesseret heri, skal man træffe aftale herom på forhånd. Kontakt Dansk Galop på 88 81 12 80.

Den 3. september 2020

Peter Knudsen 

Nyeste nyheder