Løb i Odense, Klampenborg og Aarhus

Selvom skandinavisk galopsport lige nu har rettet fokus mod den norske derbydag på søndag, er der alligevel i weekenden også stor aktivitet på de danske baner. Fredag aften rides to løb i Odense med start ca. kl. 17.55, lørdag har Klampenborg “Saturday Night Racing” og søndag afvikles to løb på Jydsk Væddeløbsbane.
På Fyens Væddeløbsbane har Odense Milen noget udsædvanligt to klassiske vindere til start, nemlig derbyvinderen  2010 SIR HENRY  og Mowerinaløbsvinderen 2012 FLORENCE CRAY, men de to kan få meget svært ved at besejre formstærkstærke HASEEN, som for 14 dage siden vandt en imponerende sejr på Aalborgs store galopdag. Også SHOW OF FAITH, der vandt hele syv sejre i fjor, er til start; hun er kommet sent i gang i år og sæsondebuterede først for to uger siden, hvor det blev til en andenplads bag HELLS ANGEL over 950 meter.  
HELSS ANGEL er i øvrigt favorit til at vinde Supersprinten på Klampenborg lørdag aften, hvor hesten bl.a. får kunkurrence af Larch-vinderen LILLEBROR.
Søndag rides Aarhus Store Handicap som det første af dagen to løb med start kl. 12.40. Løbet har tolv heste til start og mange af deltagerne står med store chancer inkl. HENDERSYDE, der gjorde en fin figur senest i NKI Champion Stakes, hvor hesten førte meget længe og kun var slået med tre længder i mål.
Den 22. august 2014
Peter Knudsen

Nyeste nyheder