Meddelelse fra HFF

Bestyrelsen for Hestevæddeløbssportens Finansieringsfond, som er udpeget af Kulturministeren, meddelte forleden, at banerne i Odense, Billund og Nykøbing vil miste deres tilskud fra 1. januar 2016. Endvidere har HFF besluttet, at også Jydsk Væddeløbsbane vil miste sine drifts- og præmietilskud pr. 1. januar 2017, hvis ikke banen forinden har fået skabt klarhed over fremtiden i relation til banens lejemål med Aarhus Kommune.
HFF’s beslutning skal ses i lyset af Folketingets beslutning om at reducere hestesportens midler med ca. 30 pct. frem til 2018.
I øjeblikket arbejdes der fra sportens side fortsat på at få en aftale om en forretningsplan med ATG og Norsk Rikstoto, så hestesporten kan overtage rettighederne til spil på heste, og samtidig er der forhandlinger i gang med henblik på at opnå støtte fra kommunerne i Odense, Billund og Nykøbing til driften af banerne i disse byer. Såfremt der inden for de nærmeste uger opnås positive resultater på disse to områder, vil HFF se positivt på at yde præmietilskud til banerne i de Odense, Billund og Nykøbing.
Brevet fra HFF til landets baner og hovedorganisationer kan læses hér.
 
Den 26. oktober 2015
Peter Knudsen

Nyeste nyheder