Ny bestyrelse for HFF udpeget

En af konsekvenserne af den nye tipslov er, at den hidtidige bestyrelse for Hestevæddeløbssportens Finansieringsfond går af og en ny skal udpeges. Efter den gamle lov havde Dansk Travsports Centralforbund og Dansk Galop ret til at indstille hvert et medlem til HFF’s bestyrelse, men denne indstillingsret er nu bortfaldet, og fremover udpeger kulturministeren samtlige fem bestyrelsesemedlemmer.
Kulturminister Marianne Jelved har netop offentliggjort hvilke fem personer, som pr. 1. januar skal udgøre fondens bestyrelse. Nick Elsass og Katia Østergaard fra den gamle bestyrelse er genudpeget, men derudover er der tale om tre helt nye bestyrelsesmedlemmer. Ny formand for HFF bliver Erik Jacobsen, som også er formand for Roskilde Universitet og tidligere har været departementschef i Miljøministeriet og Kulturministeriet samt Teaterchef for Det Kgl. Teater.
Derudover har ministeren udpeget advokat Sys Rovsing, der er partner i Bech-Bruun og bestyrelsesmedlem i 15 forskellige fonde og i øvrigt er tidligere formand for Advokatrådet.
Det tredje nye bestyrelsesmedlem i HFF er Jacob Weinreich, der driver egen virksomhed, som bl.a. producerer sports-Apps. Weinreich var forinden direktør i spilleselskabet BetFair.
Den 23. december 2014
Peter Knudsen

Nyeste nyheder