Otte galopløb i Århus fredag aften

I alt 71 heste kommer til start i morgen på Jydsk Væddeløbsheste, hvor Den Jydske Vinterfavorit er blandt aftenens hovedbegivenheder. SMARTINBLACK er løbets soleklare favorit og de seks konkurrenter ser på forhånd ud til at skulle slås op de sekundære placeringer. Lokaltrænede MAXIMILLA fik en fin debut som tredje i Toåringernes Stayerprøve og kan sikkert rykke en plads frem denne gang.

Smartinblack

Marselisborg Handicap er aftenenes bedste løb for de ældre heste, og her kan bundsolide BE MY CONCIENCE sikre de sidste point, der gør, at hesten kan kåres til Årets Hest på Jydsk Væddeløbsbane. Den seksårige vallak har i sin flotte karriere haft 31 starter og kun en enkelt gang været uden for præmierækken. Alene i år har BE MY CONSCIENCE vundet tre sejre og haft syv placeringer i sine ti starter, så hestens generalhandicap er nu nået op på 80 – det højeste i dens karriere.
Tina Mortensen, der træner BE MY CONSCIENCE, tager også sin Oaksvinder VICTORIA NGUYEN med til Århus i morgen, hvor hoppen er med i 3-Årseliten – der er udskrevet som et klasse 2 handicap over 2000 meter. Oaksvinderen bærer løbets topvægt og skal bl.a. give henholdsvis tre og fire kilo til ALE ALEJANDRO og RELEASETHECRACKEN, hvilket kan blive en hård opgave i en forventeligt krævende bane.
Den 4. oktober
Peter Knudsen

Nyeste nyheder