THE KICKER slog til i Norsk Breeders

HOVSA (Oliver Wilson)var spillet til favorit, men det blev Bechmann Racing og Stald Shakers dobbelte klassiske vinder, der sejrede i Breeders Prize Classic med hele 808.000 norske kroner i præmiepuljen. Favoritten kom tæt på til slut, men THE KICKER (Carlos Lopez), der var rykket fri midt i opløbet, holdt føringen over målstregen. Der var herefter seks længder ned til svenske LATITUDE på trredjepladsen, medens hopperne GALDESSA og VICTORIA NGUYEN fra Tina Mortensens stald tog de sidste præmiepenge.
THE KICKER er opdrættet af Bechmann Racing og har i 11 af sine karrieres 14 starter været nummer et eller to – imponerende! Hesten er efter Binary File – Munay. Sidstnævnte hørte til de bedste i sin årgang som toåring i 2004, hvor MUNAY bl.a. vandt Vinterfavoritternes Ærespræmie i Klampenborg.
THE KICKERs træner Hanne Bechmann kunne også glæde sig over, at YOU’RE THE TOP fra hendes stald vandt Øvrevoll Champion Hurdle med 100.000 kr. i førstepræmie. Den otteårige franskfødte hest er for nyligt importeret til Danmark af sine ejere Morten Buskop og BS Racing Sarl, der også for 14 dage siden vandt løb med hesten på Täby.

The Kicker og Carlos Lopez (Foto: Emilie Finckenhagen)

Den 23. september
Peter Knudsen

Nyeste nyheder